Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets gåta

 

 

Att

kunna se

Att kunna känna

Att gamla oförätter

bränna

 

Att

kunna nå

Att kunna låta bli

Att bringa hopp däri

 

Att

kunna be

Att kunna  sluta

Att synderna förskjuta

 

Att

kunna älska

Att kunna förlåta

Att då ha lärt sig

livets gåta

*****

** 

 

Livet är så mycket mer

än bara det som ögat ser

Släpp spärrarna som håller

dig tillbaka

Och du får tillbaka mycket

mer än du ger

 

Om du förstår

så mycket mer du också

förmår

 

Vi är här på jorden för att lära

Inte för att på varandra tära

Och egentligen....

Hur mycket mer behöver vi

begära? 




Fri vers av nettizen
Läst 793 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-25 09:37



Bookmark and Share


    Louvisa
Så mycket klokskap förpackad i snygg form och med ett härligt medodiskt språk. Gillar den!
2007-03-14

    sunnanvind
Den sparar jag,
mycket bra!
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen