Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ich do not fancy vinter

Det jävla skosnöret gick upp!
Fan.
Måste stanna i min språngmarsch
mellan skolan och affären.
Helvete.
Har täckt alla möjliga kroppsdelar
man kan tänkas frysa om.
Så kan jag inte känna
min näsa!
Typiskt.
Det är för kallt ute
för att jag ska trivas!
Drar upp halsduken lite mer.
Värmer mysigt om näsan.
Upptäcker att halsduken inte
täcker halsen.
Som den ska.
Drar ner den igen
och återgår till att inte
känna min näsa.
[Fan helvetes jävla skitvinter!]




Fri vers av PussInBoots
Läst 360 gånger
Publicerad 2005-01-24 20:49



Bookmark and Share


  PussInBoots
Jag uppskattar varje ord som sägs om mina verk, och det spelar ingen roll om de är negativa eller positiva!
2005-01-31
  > Nästa text
< Föregående

PussInBoots
PussInBoots