Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag är förlorad

När jag är förlorad finns du där.
När jag försvinner är du hos mig.

Många problem har jag haft, och du har alltid funnits där.

Du får mig att le, och även om jag inte lyssnar för sekunden, så förstår jag efter ett tag.

Jag älskar dig.




Fri vers av PussInBoots
Läst 512 gånger
Publicerad 2005-10-12 15:41



Bookmark and Share


    Fia
Så sorglig men ändå lycklig dikt. Den är verkligen jättebra. Den beskriver känslor...
2005-10-12
  > Nästa text
< Föregående

PussInBoots
PussInBoots