Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov sött min älskling

Jag ville inget hellre
än att du skulle vakna
och hålla om mig.
Men du sov.

Nu är jag ensam.




Fri vers av PussInBoots
Läst 544 gånger
Publicerad 2005-07-23 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PussInBoots
PussInBoots