Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynliga ord

Förlåt om mina osynliga ord sårar.
Förlåt för det jag aldrig sagt.
Förlåt för mina oexponerade känslor.
Förlåt för de kort jag inte lagt.

Jag vet vad jag inte säger.
Jag vet vad jag inte gör.
Mina osynliga ord finns där.
De ord som du inte hör.

De bubblar i botten av mitt hjärta.
De puttrar i djupet av min själ.
Jag bli galen, jag tror att jag spricker,
för jag vill dig ju bara väl.

Varför är det så svårt att säga
osynliga ord som du vill ha?
Tyvärr får vi båda nog vänta
på att jag öppnar mig en vacker dag.




Fri vers av PussInBoots
Läst 504 gånger
Publicerad 2005-04-08 14:18



Bookmark and Share


    Emelie Andersson
Det är svårt
Med människor som man inte förstår
Med vänner som inte säger
Om de mår bra eller inte
Om de tycker om en eller ej.
2005-04-19

  Frida E
vackert! bra flyt och känslomässigt stark..
2005-04-08
  > Nästa text
< Föregående

PussInBoots
PussInBoots