Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla hand

Får jag hålla i din hand?
Bara tills vi kommer över på andra sidan,
Då kan jag gå själv.
Men till dess skulle jag vilja krama
din hand




Fri vers av träsktrollet
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-25 18:12



Bookmark and Share


    Kirre
Fint!
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

träsktrollet
träsktrollet