Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visste du om?

Visste du om att
Jag såg en stjärna falla igår?
Rädd slog jag ditt nummer,
Bara för att
Ja bara för att
Jag hoppades verkligen inte
Det var din stjärna
Men om det var det
Kan du få låna min




Fri vers av träsktrollet
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-25 18:13



Bookmark and Share


    Jennie1127
åh sweet :D
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

träsktrollet
träsktrollet