Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fröken Napp

Negligerad.
Bortglömd.
Borttappad.
Som en gammal, oönskad napp.

\"God Afton!
Ni kan kalla mig fröken Napp.
Den gamla och oönskade.\"




Fri vers av PussInBoots
Läst 330 gånger
Publicerad 2005-01-25 09:48



Bookmark and Share


  PussInBoots
Jag uppskattar varje ord som sägs om mina verk, och det spelar ingen roll om de är negativa eller positiva!
2005-01-31
  > Nästa text
< Föregående

PussInBoots
PussInBoots