Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kan segla utan vind






Ingen, ingen –
Ingen kan segla utan vind

Men …

Jag kan, jag kan –
Jag kan skiljas från vännen min

Utan att fälla tårar.




Fri vers av Unto S
Läst 376 gånger
Publicerad 2007-01-26 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unto S
Unto S