Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar om ljudlösa tystnader... att läsa mellan rader ...rader utan radavstånd...


söker vi tystnader.....


..... söker vi tystnader...svårfunnet flyktiga
likt grå skuggor i midnattsligt mörker...

söker vi värmen...välborne oseende
likt flammande solkatter i majbrasan...

söker vi närheter...avståndligt orörda
likt brevledes kramvänligt drömspår

eller

... söker vi tystnaden...värmen...närheten

den ekande tystnaden
den hetsande värmen
den smygande närheten

..... allt detta vorde oss tillägnat under den dagen
då natten övergled i kvällsnära timtalande...
morgonrodnande....






Fri vers av Ronny Berk
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-01-26 18:54



Bookmark and Share


    Brell
tror absolut att det är det ekande hetsande smygande vi söker.....eller finner när vi inte söker....
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk