Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikaliskt eller.... nåt

 Uppe på bergets kam


Skärskådar skymningsdalars

falnande ljus

Blickar

ner 

 

Runt lägerelden pågår festen

för fullt

 

Berusande klingande felor och

klickande kastanjetter sprider sina

tongångar över bergstopparna

 

Virrande pirrande känsla sprids

av vibrafonens muller.....

Sänder elektriska impulser

som når milsvida fram 

och bjuder till

förnöjsam

slutkläm 




Fri vers av nettizen
Läst 135 gånger
Publicerad 2007-01-27 09:23



Bookmark and Share


  Söder
Oooh, orden vibrerar... så bra!
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen