Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte gråta mer

Jag vill inte gråta mer
för all gråt har börjat klumpa sig i halsen
och mina kinder har bildat kanaler,
som för att lättare transportera bort allt vatten.

Stackars gamle Teddy,
hans gula päls är alldeles randig av mascara.
Ett öga saknas
men i mina är han fortfarande perfekt

”Mister man en finns det tusen åter”,
det säger alla gamla och visa,
men om man inte har mist
utan bara saknar så mycket att hjärtat gråter,
vad gör man då?




Fri vers av Paulina
Läst 683 gånger
Publicerad 2005-01-25 19:27



Bookmark and Share


  Sandra Sörlöv
Ja... vad gör man då? En bra fråga du ställer dig själv där i slutet. Otroligt bra skrivet - du är så vis och smart tjejen!
2005-04-20

  Gizela Svensson
Första versen var väl helt okej, lite kliché känsla dock, andra versen gillade jag otroligt mycket och i tredje versen var det varning för totalt klické över hela dikten men, de tre absolut sista raderna räddade hela dikten och förde den till skyarna. Otroligt bra!
2005-04-01

    Johannes_ny

2005-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Paulina
Paulina