Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

This is the way that I say I love you

Tomma skal
fulla av glittrande tankar
kastar sig i snön bland ångande
träd

som sjunger vindens alla toner
bland firande människor
på en gata utanför
drömvärldens kant

så många dagar som jag har sagt
du är död för mig
inom en viss skala av 1 till 10

utanför himlens portar

kramar du sönder mitt glashjärta

drömmarna är borta
som min fribiljett till en sida din dagbok
ett minne som förföljer dig
så jag slipper göra det själv

spärra in mig
i omogen ålder
bakom ett sidendraperi
eller i ditt huvud
låt mig aldrig komma ut

this is the way

jag springer längs balklänningar
och för röda läppar
jag trodde aldrig att jag skulle vara så svag
och bara släppa taget sådär

och falla
som en krossad ängel

ner i snön som slickar mig ren
från din varma hud
tar bort
bokstäverna

I L O V E Y O U

för mycket

spärra in mig
i ett torn
som de gör i barnböcker med prinsessor

spärra in mig
i ditt hjärta
låt mig aldrig komma ut




Fri vers av Samndra
Läst 737 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-27 18:07



Bookmark and Share


    _Jenny_
Sjukt bra!
Slutet var klart bäst.
Spärra in mig i ditt hjärta
och låt mig aldrig komma ut.
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
2007-02-17

    Camillaa
flytet i slutet är helt otroligt :)
kändes nästan som att jag svävade
där ett tag.. känner igen mig i innehållet
och dina ord gör DIG så unik :)
jättebra!

/ C
2007-01-31

    Sushi
vicken vacker...
känner igen mig!


ps. gillar inte hamre heller. förstår mig inte på det..
kramis
/sushi
2007-01-29

    LitenTjej
Super!! ja hade lite svårt att hänga med, men man fattade allt i slutet!
2007-01-27

  DanSan
*****************************
Opppsssss glömde skriva att den här

blir en favorit!!!

*****************************
2007-01-27

  temugg
helt fantastisk.
jag är mållös, bokmärker den iaf.
2007-01-27

  DanSan
*************************

Helt underbart skrivit . . .

Vilken underbar talang du har . ..

att förmedla ord!!!



Allt det bästa. . . . Dan


****************************
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Samndra
Samndra