Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tråden

Ja

Det finns en röd tråd,
ett tunt rep
som binder oss samman

Vi kastas upp på stranden
och irrar omkring
i världen

Snubblar,
reser oss igen

Söker kärlek,
lite här,
lite där

Går igen
när ingen kan lova
att aldrig lämna oss

Bygger nytt

Söker skydd i husen
som höststormens vågor
sköljer bort
över en natt

Reser till andra länder
och söker efter svaren

Hemlösa,
vilsna,
rödgråtna nätter
i främmande städer

Skriker och slåss

Sårar människor
som ser frågande på oss
och flyr

Slår sönder möblerna
i cellen

Kör i vansinnesfart
mot bropelaren

Tömmer tablettburken
och ringer SOS

Och när vi äntligen
hittar någon
som älskar vårt trasiga
innersta

Om vi gör

Är allt borta,
tomt

Allt som återstår
är spår
efter små nakna fötter
i sanden




Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-01-27 23:21



Bookmark and Share


  Aisha VIP
.....så smärtsam....så vacker.....så sann....kram från Aisha
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP