Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om morgonen, att ta till vara varje dag.


En helt vanlig morgon

Står på försukvisten det är tidiga morgonen
ser ljuset komma
Det blir milt i dag snön bilda klampar under tofflornas slitna sulor
tuppen gal från hönshuset
I verandans stol på den slitna kudden sover katten Minus
småfåglarna börjar sin morgonkonser
det är en vanlig morgon
Ännu en dag har börjat
mot slutet av mitt liv.




Övriga genrer av Gunilla Söderström Hallström
Läst 498 gånger
Publicerad 2007-01-28 09:32



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
i början på livet är det förstås inte helt lätt att uppskatta omgivningen, naturen, fågelsången, bara katter verkar ha något större värde för upplevelsen i livets gryning... hoppas du får många fler fina dagar att upplever så där helgjutet vanligt
texten förtjänar sina
trenne blommande äppelträd
2008-11-16

  Mr G
En underbar dikt om en helt vanlig dag
vi borde tacka för
Jag tackar för dikten
Mr G
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström