Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livets sköra tråd


Drömlandet


i mitt drömland
finns bara glädje

i mitt drömland
finn ingen sorg

mitt drömland
är en skör glasbubbla

när mitt drömland gå sönder
skär det vassa glaset i mitt inre

då vill blodet i mitt hjärta
inte sluta blöda

men drömlandet finns inte
bara i mina drömma

bara smärtan i mitt hjärta




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 603 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-08 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström