Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag och min yngsta dotter


Dom har landat

Mina tankarar har landat

nu vet jag
nu undrar jag
är arg
är ledsen

varför
varför gör jag fel
varför måste hon
varför hatar hon mig
varför
min dotter




Övriga genrer av Gunilla Söderström Hallström
Läst 575 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-12 17:02



Bookmark and Share


  Maria T
Svåra ord.
-varför hatar hon mig-
2009-06-07

  Ronny Berk
berörande känslor framkallar den texten, trevlig skulptur å bild
2009-04-05

  Fredrik P. VIP
låter sorgligt
kanske någon
utomstående
kan förstå...
2009-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström