Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När den man älskar dör.


Den som blir kvar

Det kom med gryningen

ensamheten
saknaden

sängens tomhet.




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 567 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-05 08:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tänker ofta på det där: Vi som blev kvar...
Jag har mist en del vänner de senaste åren.
Nästa gång kan det bli min tur...

Din dikt är vacker mitt i all sorg och bilden passar PERFEKT till den.
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström