Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nytt år

Vad har det nya året
på sitt blanka
ark

vad har det i sitt
sköte

när klockorna ringt
vi önskar varandra till

när klockorna har ringt
vi avger våra löften

vad det nya året
skriver på sitt blanka
ark
kan vi inte styra




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 485 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-26 20:00



Bookmark and Share


  Annmargreta
Mycket fint skrivet och jag tror
att lite kan vi allt styra med vår vilja och vårt sätt.
Kramar till dig Gunilla.
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström