Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att aldrig få älska


älska mig

Om natten finner jag dig
i mina drömma

du som jag alltid sökt
du som jag aldrig fått älska

På dagen letar jag
ser människor
är någon du

du som alltid finns i mina tankar
du som ska få mig att älska

Vardag alla dagar
bara ett grått liv

du skulle föra mig till
erotikens höjde
du skulle äga och älska mig

du som jag aldrig mött






Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 597 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-09 08:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Letandet och sökandet går vidare.
Känner igen mig.
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström