Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten är en av de första jag skrev, och alltså var det ett par år sedan jag skrev den. Den är enkel, lätt att förstå och har en ganska enkel mening.


Jag önskar..

Jag önskar att du visste,
att jag älskar dig.
Jag önskar att du visste,
att jag får trygghet av dig.
Jag önskar att du visste,
att jag bryr mig om dig.
Jag önskar att du visste,
att jag håller av dig.

Jag önskar att jag visste,
om du älskar mig.
Jag önskar att jag visste,
om du får trygghet av mig.
Jag önskar att jag visste,
om du bryr dig om mig.
Jag önskar att jag visste,
om du håller av mig.

Jag önskar att jag visste,
varför kärleken dör.
Jag står i ett rum och skriker,
men ingen hör.




Fri vers av babiii
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-01-28 20:15



Bookmark and Share


    susi
det är svårt att förstå kärleken ibland..
tyvärr.. men den kan va underbar ibland
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

babiii