Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Om jag kunde

Om jag kunde så
skulle jag utan tvekan
älska dig igen




Bunden vers (Haiku) av Kardinal
Läst 362 gånger
Publicerad 2007-01-28 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kardinal
Kardinal