Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Evighet och dröm en saga vackra toner från fioler jag dansade med vinden


en vals i natten

En vals i natten

Jag dansade med vinden i natt
En underbar vals i tretakt
Jo visst, vinden förde
jag var lätt som en fjäder

Med vinden i min famn
varm och smekfull
kände jag mig kär
min röda klänning föll

Evighet och dröm en saga
vackra toner från fioler
jag dansade med vinden
min hud blommade

Svepande mot min kind
jag blev en ros så röd
kärlek i nattens vals
upprymd i mitt inre

Gryningen infann sig
Vinden vände och försvann
min kropp landade mjukt
aldrig ska jag glömma
nattens underbara vals




Fri vers av hellen
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-01-29 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen