Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är ond


Fukt

Som ett avtryck från mitt svettiga knä mot min vita dörr
Fanns du där så intensivt
Klibbade dig fast, höll dig fast

Avtrycket började försvinna, precis som du

Blåste jag försvann det fortare
Tittade jag åt ett annat håll, satt de ändå kvar

Ett avtryck som inte syns men som finns om
man tittar riktigt noga

©2007TherésG




Fri vers av 303
Läst 479 gånger
Publicerad 2007-01-29 21:20



Bookmark and Share


    amy 75
gillar
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

303
303