Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bussarna.

Jag har varit deprimerad hela dagen. Jag har försökt att rycka upp mig. Jag kliver av buss 254. Går till bussen hem. Ställer mig och väntar men plötsligt så står du mitt framför ögonen på mig. Som att du visste att jag tänkte på dig. Jag kysste dig på munnen och sa: Jag älskar dig.




Övriga genrer av EbbaW.
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-01-29 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EbbaW.