Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

När kommer våren tillbaka
Tillbaka till mitt hjärta

Det behöver värmas upp

Våren
Vårens vackra färger
Vårens ömma vindar

Kärlekens årstid
Kärlekens värme




Fri vers av EbbaW.
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-29 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EbbaW.