Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Game

Spelet vi spelar
Ett farligt spel som alla är en del av

Rädda dig själv
Var inte en stor del av det

Rädda dina känslor
Från det farliga spelet

Spelet om dina känslor




Fri vers av EbbaW.
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-29 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EbbaW.