Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstvindar & Te.

Regnet öser ner. Jag sitter i köket och tittar ut genom fönstret.
Löven är lysnade röda.
Vattendropparna rinner ner på fönsterrutorna. Sitter och tittar ut.
Téet håller på att svalna medan jag sitter och tänker.
En kall höstvind susar genom träden utanför.
Det saknas någon i min närvaro.
Det saknas något i mitt liv.
Kärleken.




Fri vers av EbbaW.
Läst 374 gånger
Publicerad 2007-09-18 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EbbaW.