Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet som aldrig blir.

Löven ligger tätt på marken.
Vinden tar min själ.

Tar den till ett bättre ställe.
Där den kan njuta.

Bara slappna av.
Utan slag.

Utan något.
Bara leva livet som aldrig kommer att bli.




Fri vers av EbbaW.
Läst 418 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-18 18:50



Bookmark and Share


    Oprofessionell
första stycket tar liksom över allt annat. det andra kanske är lite sådär svagt enligt mig, men det första stycket. det kompenserar det
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

EbbaW.