Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Kärlek
Till den jag älskar
Till den som jag vill dela minnen med.

Kärlek
Till dom som jag saknar
Till dom som jag redan har delat minnen med.

Kärlek
Till Dig som bryr dig om
Till dig som älskar.




Fri vers av EbbaW.
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-04 11:15



Bookmark and Share


  Winlett
fint :)<3
/emma
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

EbbaW.