Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vore ett nystan

 

 

Önskar

jag vore ett

nystan av lenaste

angora-garn

 

Att du 

av mig ville sticka

en halsduk

som du

sen

skulle

bära med

dig på din färd

kort som

lång

 

Vill 

få vara

dig riktigt

nära

och

vad bättre

vore väl då att

kring din hals ligga

lindad instoppad

innanför din

jacka

 

Att alltid

få krypa nära

inpå

Känna din

kropp värma mig

och få känna

din doft

 

Och       sen

få återgälda det genom att

hålla dig varm och skyddad

* från blåst*

och 

kyla 




Fri vers av nettizen
Läst 137 gånger
Publicerad 2007-01-30 11:02



Bookmark and Share


    sunnanvind
men vad fina tankar!
Du kan du!
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen