Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapelsens Metod

Jag ser bergstopparna himmlarna smeka,
Ser bäckarna förenas till en flod.
Vet att ingen enda blomma skulle solen förneka,
Ty detta är skapelsens metod

Att existensen formades för två,
Det har naturen så klokt bestämt.
Så varför kan ej jag då få,
Den flicka jag älskar så alltjämt?

Drömmar och minnen finns i behåll.
För många är detta nog i sig.
Men vad spelar hela skapelsen för roll,
Om jag ej mer får kyssa dig?




Fri vers av Broken
Läst 173 gånger
Publicerad 2007-01-30 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken