Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt det sluta här

Jag behöver ingen tröst,
All gråt skall snart tystna.
I hjärtat hör jag din ljuva röst,
Den finns när jag behöver lyssna.

Inga tårar vill jag se rinna
Nedför din vackra kind.
Låt all sorg långsamt försvinna,
Som bortblåst av en vind.

Vi kommer alltid finnas där
Djupt i varandras hjärtan.
Så kom, låt det sluta här.
Jaga bort den hemska smärtan!

All min kärlek ger jag dig,
Den tillhör ingen annan.
Vi försvinner nu bort, var för sig
Tack! det som en gång förde oss samman…




Fri vers av Broken
Läst 171 gånger
Publicerad 2007-01-30 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken