Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck Words

Hur mycket jag än skriver
räcker orden inte till.
Hur fan ska man uttrycka
det som hjärnan inte ens kan greppa?

Jag letar ord som förklarar en känsla,
När jag egentligen borde försöka känna
något jag kan beskriva

Eller föresten, vad fan skulle det vara bra för?
Vill jag känna det deskriptiva?
Just nu vill jag nog det...




Fri vers av Broken
Läst 167 gånger
Publicerad 2007-01-30 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken