Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sämst.

ibland önskar ja bara att jag kan få leva
när jag vill
hur jag vill
var jag vill


men icke, här ska finnas regler.
motherfucker.

sämst.




Övriga genrer av annak
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-01-30 17:22



Bookmark and Share


    ingentingflicka
Så önskar nog alla men det är även alla som upptäcker att det inte går oftast. Lev så gott det går helt enkelt.
2007-05-18
  > Nästa text
< Föregående

annak
annak