Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i know you will hate me now.

jag tänker svälta mig tills du kan räkna mina revben.
jag tänker inte äta igen försen jag vart ett skelett.
jag tänker inte, jag ska

jag ska få mitt hjärta att sluta slå


det är mord.




Fri vers av annak
Läst 348 gånger
Publicerad 2006-09-08 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annak
annak