Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorry

förlåt för att jag är liten
förlåt för att jag är svag
förlåt för att jag finns

MEN ÄR DET MITT FEL?!

det är du som gör mig till den jag är
det är du som får mig att va den jag är
det är du som får mig att göra det jag gör
det är du som får mig att dö

tack&hej.




Fri vers av annak
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-04-15 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annak
annak