Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

it makes you want to fade away.


rädslan skriker sig hes inom mig.
jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte.. jag kan inte

jag är för van, jag bryr mig inte längre om slagen.
märker dom inte. orden hör jag inte.
det enda som ekar i mitt huvud är ett evigt skrik.
jag är rädd, för vad som kommer hända.
jag är arg för att jag aldrig kommer få slippa det här.
jag är rädd för att det kommer komma nytt trubbel.

jag är anna. jag är rädd. jag är arg.
vem är du? ondskan? döden? jag är blind, jag ser inte
längre på. blundar, jag vill inte se vad som händer med mig
jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte,


håll om mig, jag behöver kärlek.




Fri vers av annak
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-08 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annak
annak