Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje

När du märkt att dina jeans är snyggare blöta än torra.
När du springer runt i en park mitt i natten.
När vädret inte är något annat än regn.
När du känner dig lycklig.
Då har du ingen annan att tacka än din skapare, Gud.




Fri vers av annak
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-06-27 14:42



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Bra sagt och tänkt! Ovanligt formulerat! Tacksamhet över livet "som det är" brukar inte höras, så det här var trevligt...
2006-06-27
  > Nästa text
< Föregående

annak
annak