Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Virrvarriga tankar bara......



Om inte om vore....

 

 

Om höger var vänster och vice versa...

skulle höger bli vänster då?

Så om jag ska till vänster och går åt höger....

går jag åt fel håll då? Eller kommer jag dit jag ska?

 

 

Om jag har ett ord som jag har tappat bort..

Var letar jag för att hitta det?

 

Om jag tänker en tanke

men säger nåt helt annat

Var tog tanken vägen då?

 

Om jag rastar av min hund på

grannens tomt därför att han alltid

rastar av sin hund på _min_ tomt

Blir det vad man kan kalla poetisk

rättvisa då?

(ska väl tillägga att min hund är större *Ler*) 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 175 gånger
Publicerad 2007-01-30 19:13



Bookmark and Share


    sunnanvind
Hmmm...
Ja du!
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen