Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarmorgon

Jag längtar till en sommarmorgon
när jag kan sitta med mitt kaffe
på trappan och höra fåglarna.
Vinden leker i mitt hår och solens strålar smeker min kind.

Daggdroppar glittrar i solen och sädesärlan går och tittar
efter små kryp.
Långt borta ser jag nån enstaka bil
som trött tar sig upp på stora vägen
I min tanke planerar jag dagens badutflykt
kanske till Ängelholms havsbad.

Att springa i sanddynerna med sand mellan tårna
är sååå härligt




Fri vers av mjuk
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-01-28 08:04



Bookmark and Share


  Anna Liljestrand
så är det... när man läser ser man sommare framför sig. bra bildligt och en underbar tavla om en sommardag!
2005-01-28
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk