Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gäääsp


Matthet



samlar kraft för att resa sig igen
vakna upp ur sin dvala
sträcka sig lång och ståtlig
för att sen sjunka ihop av trötthet
matthet
utslagen idag
som igår
och imorgon

Kraft
styrka
visst kan jag resa mig igen
igen och igen

om jag har lust
lust att möta dagen
som går mot min framtid
en framtid oklar
ovetandes

jag känner mig
utslagen idag




Fri vers av Malin Johansson
Läst 421 gånger
Publicerad 2005-01-28 09:37



Bookmark and Share


  Markattan
Du har fångat hur jag känner mig i dag - fullständigt utslagen och håglös ;o) Snyggt skrivet, snyggt fångat!!
2005-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.