Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funktionellt

 

~¤~

 

Kom

nyss in

snön faller tung

igen

Har

varit ute

och skottat snö

för femtioelfte gången

den här vintern

känns det

som

Det

är säkert

jättefint med

snö och det blir

ljusare och allt det där

Och visst, att vara singel

har väl sin

charm

Men

just nu

är jag trött

och det är kallt

och jag får inse

att karlar fyller en

viss funktion

trots allt

 

~*~




Fri vers av nettizen
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-01-30 22:52



Bookmark and Share


  Söder
Ja, vi kan vara bra till mer än mat... (?) *ler*
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen