Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser tiden an

 

 ~*~

En stilla

promenad

på vintervit mark

Betraktar omgivningen

i denna lugna park

Funderar...

 ~^~

Ser

lyckliga

nykära par

kuttrande som

turturduvor

vars vingar

slår jämna

slag

~^~

Ler

åt deras

lycka

 * 

Minns

nästan hur

det kändes

att få vara sådär

sprudlande härligt

förälskad och

man bara

hade ögon

för den

 ~^~

Känns

som det

var en hel

evighet sen

Det är det

ju också

i och för

sig

 *

Jag

letar aldrig

Låter mig istället

bli hittad

Det är 

nästan lite

roligare

För då vet

man ju aldrig när

den där härliga

kärleken

väljer

att slå

till

jag väntar

och ser

Och under tiden

åt andra

lyckliga par

jag ler 

~^~ 




Fri vers av nettizen
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-01-31 22:41



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Se tiden an o njuta av andras lycka är ett gott tecken!
2007-02-01

  Söder
Bra skrivet... Jag blir också glad när jag ser kärlek hos andra.
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen