Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dystopi

 

 

 

 

 

 

det finns ett meningslöst djup

i ett krigsbarns tankar.

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av fossie
Läst 651 gånger
Utvald text
Publicerad 2007-02-01 00:05



Bookmark and Share


  Marreb
Håller med övriga kommentarer; här finns massor av djup koncentrerat i två rader.
2007-04-18

  Antropofagen
Starkt koncentrat med mening.
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie