Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårfest i fullmånesken

 

 

Morgonen stundar

det är en dag kvar

En liten stund jag blundar

och i med nya tag tar

 

Blickar upp mot himlens rymd

Månen gör sig redo

Stjärnorna blinkar sin hymn

om morgondagens veto

 

Det blir en vacker kväll

i fullmånens och ljusets ära

Ljusring runt mjuk fäll

som hjärtat mitt ska få bära

 

En stilla bedjan om vår

i kärlekens namn

Ingen ska spilla någon tår

när kvällen når sin hamn

 

Resten av 2007 är häxans år

men imorgon

välkomnar vi årets

vår 




Fri vers av nettizen
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-02-01 06:25



Bookmark and Share


  Söder
Åh, ännu en vårfestdikt... kan aldrig skrivas för mycket om det... fint
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen