Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbacillen

Du gav mig en kyss
Men jag fick så mycket mer!

Vinterkräksjuka




Bunden vers (Haiku) av Dikt-Anders
Läst 890 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-01 09:16



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Helrolig.
Kyssar kan ha sina konsekvenser!
2008-01-05

  Alina Ögger
Du gjorde det igen, fick med att skratta. Du är otroligt haikul.
2007-08-16

  Agnes
*ha ha*... jisses.. vilken magknip jag fick!
2007-07-04

    ingensoldatdirekt
*ler* haha så *intevadjagiallafallväntademejsomslut*

ler inte föresten,, asgarvar ;)
2007-05-07

  Krissie
Hahahahaha!
2007-04-12

  Lillasyster F
Åh fy för den lede!
Krya på dig!

(Måste kännts som dödskyssen...)
2007-03-19

    Erika H
skrattar
vilken underbar text
2007-03-06

  Bengt VIP
hahaha! Jättekul!
2007-03-03

  Stardust VIP
Hahahahahaha, den var bra!!! Kärleken är verkligen givande!!!
2007-02-28

    M
det finns nåt som kallas för kissingdisease(ursäkta stavningen) körtelfeber, det leker man inte med....eee finns fler men med lite andra smittovägar...
Ja just det dikten var rolig!
2007-02-07

  hellen
hahah ja det är inte alltid riskfritt att umgås... hälsningar hellen
2007-02-01

    sunnanvind
Men! Oj, vilken kyss!
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Dikt-Anders

Mina favoriter
god jul
Saknad