Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buslekar

 

 

Ömsint smekande vind

stryker mjukt över kind

 

Busig lekfull blick

försätts i ett härligt (o)skick

 

Kärleksfulla varma kramar

känner hur någonting stramar

 

Smakfulla eldiga kyssar

snabbt genom rummen kryssar

 

Ivriga hetsiga händer

vassa naglar efterlämnar ränder

 

Salt blandas med sött

får två att se allt i rött

 

Resultatet


laboratorisk

explosion 




Fri vers av nettizen
Läst 169 gånger
Publicerad 2007-02-01 11:56



Bookmark and Share


    sunnanvind
Wow!
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen