Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av nödvändighet är den kommen


Sprickan i marken



Ser du den?



Nej,
naturligtvis gör du inte det



Den har öppnat sig


Igen



Den har öppnat sig
en gång för mycket nu

De sårande orden
De ännu värre uteblivna orden

Det värsta av allt:
Dina icke handlingarna

Men denna gången
kommer jag upp ur den

Du borde se den nu

Sprickan

Men min knutna hand
har samma färg som din frånsida

Därför ser du aldrig var

Var slaget till sist kommer ifrån

Och du kommer till sist
att få se den

Till sist




Fri vers av Pitbullpudelns kärna
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-02-01 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna