Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Tänk
om jag kunde se mig själv
utifrån

Vad många goda råd
jag kunde ge mig då

Men skulle jag lyssna?

Inte förrän jag stannat upp tillräckligt mycket
så att jag kan se mig utifrån

- inifrån

lyssnar jag

och tar in






Fri vers av Tosan VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2007-02-01 23:45



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Det låter förnuftigt och väl levererat. Gillar.
2007-12-29

  Marreb
Mm... vad bra. kram
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan VIP